Starters
Tandoori
Chicken
Lamb
Fish
Birgyani
Extra's
Desserts
Dranken
Contact

Atithi Devo Bhava of ‘the guest is truly your god’ is een gezegde voor gastvrijheid in India.
In India is eten een speciale gelegenheid. Samen eten staat voor harmonie, liefde en saamhorigheid. Dezelfde gastvrijheid bieden wij u graag in ons Indiaas specialiteitenrestaurant.


Ons restaurant is vernoemd naar de talrijke kleurrijke specerijen die er in India te krijgen zijn.
India is een reusachtig, afwisselend land. De Indiase keuken kent veel smaken en stijl van koken. In Kasjmir is de smaak zacht en bevatten de gerechten vaak safraan. In Uttar Pradesh, aan de voet van de Himalaya, zijn ze eenvoudig en subtiel van smaak. In het zuiden, in Indiaas voornaamste specerijengebied Tamil-Nadu, is dezelfde schotel scherp en kruidig. De beste van deze smaken hebben wij voor u verenigd in onze menukaart.


Welkom bij Spice of India, het Indiaas restaurant in hartje Maastricht, waar we onze culinaire specialiteiten met passie en vakmanschap in een sfeervolle ambiance bereiden en serveren.


Komt u voor het eerst proeven van de Indiase keuken? Twijfelt u tussen mild of wat kruidiger? Wij geven u advies dat past bij uw smaak en laten u graag kennismaken met deze eigenzinnige Aziatische eetcultuur.
Indien gewenst hebben wij ook Halal vlees.

NIEUWS